Om Insicon

Om Insicon

Insicon är ett svenskt produktbolag som utvecklar och säljer affärssystemet Insicon i2i till försäkringsbranschen. Vårt mål är att vara det självklara leverantörsvalet av försäkringssystem på den nordiska marknaden. Våra medarbetare har hög IT- och försäkringskompetens, där majoriteten av våra medarbetare har mer än 10 års erfarenhet av utveckling och installationer inom försäkringsbranschen.

Insicon bygger långsiktiga relationer för att du som kund ska känna dig trygg på att vi kommer att finnas vid din sida i framtiden.

Med ledorden "alltid nöjda kunder, alltid lyckade projekt" antar vi nya utmaningar, möter våra kunder och samarbetspartners och det är så vi arbetar tillsammans. Våra värderingar finns med i allt vi gör, varje dag.

“Det är viktigt för Sveland Djurförsäkringar att ha ett försäkringssystem med modern arkitektur och funktionalitet i kombination med god verksamhetsförståelse. Efter en grundlig genomgång av potentiella försäkringssystem på marknaden fann vi att Insicon i2i var det bästa alternativet för oss.”
säger Anette Henriksson, VD, Sveland Djurförsäkringar

Insicon innehar högsta rankningen inom Microsofts Partnerprogram

Insicon stödjer Barncancerfonden

Insicon är Computer Swedens HIT-lista över de 50 mest innovativa IT-företagen för andra året i rad.

 

Inom kategorin Rising Stars gick årets förstaplats till Insicon med en tillväxt på 1 607 procent över treårsperioden.

Tieto har ett partnerskap med Insicon

Insicon har högsta kreditvärdighet hos UC

 

Insicon har ett partnerskap med SolvencyTool som tillhandahåller mjukvara för Solvens II